Worki 300 x 600 mm do sezonowania (5 - 8 kg)

W zestawie 4 worki o rozmiarze 300 x 600 mm

Dedykowana porcja do woreczka: 5-8 kg mięsa

Dowiedz się więcej →
105,80 zł

 

Metody płatności

 

Koszty dostawy

 

Polityka prywatności

Worki do sezonowania wołowiny A-vac
  • Worki do sezonowania wołowiny A-vac
  • Zestaw worków do dojrzewania steków
  • Worki do dojrzewania mięsa A-VAC

Folia do dojrzewania mięsa w domowej lodówce

Worki próżniowe membranowe A-vac do sezonowania wołowiny metodą na sucho umożliwiają dojrzewanie mięsa w domowych warunkach, we własnej lodówce. Tradycyjna metoda sezonowania na sucho pozwala doskonale uszlachetnić wołowinę, nadając jej odpowiednią kruchość, smak, kolor i aromat.

Jak dojrzewać wołowinę w woreczkach A-vac?

Mięso należy spakować próżniowo w woreczku A-vac zgodnie z załączoną instrukcją obsługi. Tak zapakowaną wołowinę przechowujemy w zwykłej lodówce w temperaturze ok. 3°C przez okres 3-4 tygodni, zapewniając jej odpowiednią ilość miejsca i przepływu powietrza.

  • Rozmiar woreczków: 300 x 600 mm
  • Dedykowana pojemność: 1,5 - 4 kg
  • Ilość w zestawie: 4 szt.

Polecamy:

67,50 zł

Zawartość zestawu:

  • 2 x worek 200 x 300 mm - do porcji: 1-2 kg mięsa
  • 2 x worek 250 x 550 mm - do porcji: 2-5 kg mięsa
- opinie: