Zawartość zestawu:
- 2 x worek 200 x 300 mm - do porcji: 1-2 kg mięsa
- 2 x worek 250 x 550 mm - do porcji: 2-5 kg mięsa
Metody płatności
Koszty dostawy
Polityka prywatności
Worki próżniowe membranowe A-vac do sezonowania wołowiny metodą na sucho umożliwiają dojrzewanie mięsa w domowych warunkach, we własnej lodówce. Tradycyjna metoda sezonowania na sucho pozwala doskonale uszlachetnić wołowinę, nadając jej odpowiednią kruchość, smak, kolor i aromat.
Mięso należy spakować próżniowo w woreczku A-vac zgodnie z załączoną instrukcją obsługi. Tak zapakowaną wołowinę przechowujemy w zwykłej lodówce w temperaturze ok. 3°C przez okres 3-4 tygodni, zapewniając jej odpowiednią ilość miejsca i przepływu powietrza. Rozmiar woreczków: 250 x 550 mm Dedykowana pojemność: 2 - 5 kg Ilość w zestawie: 4 szt. Woreczki posiadają datę ważności.
Polecamy:
Zawartość zestawu: