

W komplecie otrzymujesz:
Metody płatności
Koszty dostawy
Polityka prywatności
Ten wyjątkowy zestaw obejmuje cenione na całym świecie urządzenie do dojrzewania mięsa, wędlin, serów, ryb DRY AGER DX1000PS w wersji czarnej oraz pakiet praktycznych akcesoriów. Nie potrzebujesz nic więcej aby profesjonalnie dojrzewać steki, szynki, kiełbasy, salami, sery czy nawet ryby. Wszystko za sprawą inteligentnego systemu SmartAging, który daje Ci do dyspozycji gotowe programy dojrzewania konkretnych rodzajów mięs, wędlin czy serów. Doskonałym uzupełnieniem wiedzy będzie Biblia Dry Aging, która na ponad 330 stronach przedstawia nie tylko cenne wskazówki i porady, ale także gotowe przepisy związane z konkretnymi programami, dostępnymi w szafie. Dojrzewanie nigdy wcześniej nie było takie proste.
W zestawie otrzymasz wysokiej jakości akcesoria, ważne podczas procesu dojrzewania - bloki soli himalajskiej i przeznaczoną na nie wanienkę. Wieszak ze stali nierdzewnej umożliwi podwieszanie mięsa, a trzy półki / ruszty jego wygodne ułożenia w mniejszych kawałkach. Etykiety DRY AGER ze szpilkami to sposób na zamieszczenie profesjonalnych opisów, a sprytne haki obrotowe na wygodne "ułożenie" wiszącego kawałka.
Lodówka DRY AGER DX1000 Premium S wyposażona została w najbardziej tradycyjną metodę dojrzewania - na sucho. Dzięki profesjonalnym rozwiązaniom, dbającym o bezpieczeństwo całego procesu, doskonale opracowanym programom oraz przemyślanej budowie - szafa DRY AGER DX1000PS jest urządzeniem przystępnym dla każdego. Brak konieczności podłączenia wody sprawia, że szafę wystarczy podłączyć do prądu by rozpocząć kulinarną przygodę.
Marka DRY AGER znana jest z wysokiej jakości oferowanych urządzeń w połączeniu z ich wyśmienitym designem. Szafy DRY AGER stanowią zatem nie tylko bezpieczną inwestycję w perfekcyjnie działający sprzęt ale są również doskonałą wizytówką, marką samą w sobie. DX1000 Premium S to częsty wybór restauracji i butików mięsnych. Model BLACK, wykończony w całości na czarno wyśmienicie prezentuje się niemalże w każdym wnętrzu.