Biblia Dry Aging

Cena za 1 książkę w wybranym języku

Redakcja: Aaron i Christian Landig
Tekst i koncepcja: Peter Wagner
Okładka: twarda/len
Liczba stron: 336
ISBN: 978-3-98203-560-4

Uwaga: Dział z przepisami, znajdujący się w książce, skierowany jest dla właścicieli szaf DRY AGER z serii Premium S (obecność programów dojrzewania).

Dowiedz się więcej →
Wersja językowa:
430,50 zł

 

Metody płatności

 

Koszty dostawy

 

Polityka prywatności

Książka Biblia Dry Aging
  • Książka Biblia Dry Aging
  • Przykładowe strony Biblii Dry Aging
  • Przykładowe strony Biblii Dry Aging
  • Przykładowe strony Biblii Dry Aging
  • Przykładowe strony Biblii Dry Aging
  • Przykładowe strony Biblii Dry Aging
  • Przykładowe strony Biblii Dry Aging

Wiedza, wskazówki, przepisy

Książka "Biblia Dry Aging" to jedyna taka pozycja książkowa na rynku, która tak obszernie i wyczerpująco traktuje temat dojrzewania w technologii na sucho. Na ponad 300 stronach znajduje się ogromna dawka wiedzy, profesjonalne wskazówki oraz przepisy wykorzystujące proces dojrzewania w szafach z serii Premium S.

Książka to prawdziwa inspiracja dla właścicieli szaf do dojrzewania DRY AGER PS, która pozwala działać kreatywnie i ułatwi wszechstronne użytkowanie urządzenia. Zawarta w niej wiedza uczyni Cię profesjonalistą!

Biblia Dry Aging zawartość

Biblia Dry Aging - co kryje?

  • Obszerną wiedzę o uszlachetnianiu wołowiny, drobiu, szynki, kiełbasy, sera, a nawet ryb w szafach DRY AGER Premium S.
  • Wszystko o inteligentnych programach SmartAging.
  • Praktyczne wskazówki oraz porady.
  • Podstawy technologii dojrzewania na sucho.
  • Przepisy na dojrzewanie mięsa, wędlin, serów.
  • Współczesne praktyki.