Biblia Dry Aging
Cena za 1 książkę w wybranym języku
Redakcja: Aaron i Christian Landig
Tekst i koncepcja: Peter Wagner
Okładka: twarda/len
Liczba stron: 336
ISBN: 978-3-98203-560-4
Uwaga: Dział z przepisami, znajdujący się w książce, skierowany jest dla właścicieli szaf DRY AGER z serii Premium S (obecność programów dojrzewania).
Dowiedz się więcej →Metody płatności
Koszty dostawy
Polityka prywatności
Wiedza, wskazówki, przepisy
Książka "Biblia Dry Aging" to jedyna taka pozycja książkowa na rynku, która tak obszernie i wyczerpująco traktuje temat dojrzewania w technologii na sucho. Na ponad 300 stronach znajduje się ogromna dawka wiedzy, profesjonalne wskazówki oraz przepisy wykorzystujące proces dojrzewania w szafach z serii Premium S.
Książka to prawdziwa inspiracja dla właścicieli szaf do dojrzewania DRY AGER PS, która pozwala działać kreatywnie i ułatwi wszechstronne użytkowanie urządzenia. Zawarta w niej wiedza uczyni Cię profesjonalistą!
Biblia Dry Aging - co kryje?
- Obszerną wiedzę o uszlachetnianiu wołowiny, drobiu, szynki, kiełbasy, sera, a nawet ryb w szafach DRY AGER Premium S.
- Wszystko o inteligentnych programach SmartAging.
- Praktyczne wskazówki oraz porady.
- Podstawy technologii dojrzewania na sucho.
- Przepisy na dojrzewanie mięsa, wędlin, serów.
- Współczesne praktyki.