Półka do podwieszania wędlin DX500
Metody płatności
Koszty dostawy
Polityka prywatności
Podwieszanie kiełbas, szynek i salami
Półka przeznaczona jest do podwieszania wędlin tj. kiełbasy, salami czy szynki w małych dojrzewalniach DRY AGER DX500. To oryginalne akcesorium DRY AGER stanowi praktyczne rozwiązanie przy procesie dojrzewania wędlin. Dzięki przemyślanej budowie rusztu, półka umożliwia wygodne wieszanie całych pętek lub par kiełbas. Możesz ją wykorzystać na dwa sposoby:
- uchwyty zaczepowe ustawione w górę - w tym układzie z łatwością powiesisz pętka kiełbas bez używania dodatkowych haków "S".
- uchwyty zaczepowe ustawione w dół - jeśli w ten sposób wsuniesz półkę, pary kiełbas zawiesisz wygodnie w "zagłębieniu" uchwytów.
Dojrzewanie wędlin pozwala osiągać doskonały, szlachetny smak wyrobów mięsnych. Z wykorzystaniem szaf do sezonowania DRY AGER, a w nich opatentowanych półek, proces ten będzie prosty i wygodny.