Półka do podwieszania wędlin DX1000
Praktyczne akcesorium do produkcji kiełbas, szynek i salami. Umożliwia proste podwieszanie wędlin.
Dowiedz się więcej →Metody płatności
Koszty dostawy
Polityka prywatności
Półka do wieszania dojrzewających wędlin
Półka DRY AGER służy do podwieszania wędlin tj. kiełbasy, salami czy szynki w dojrzewalniach DRY AGER DX1000. To oryginalne akcesorium DRY AGER jest praktycznym rozwiązaniem przy procesie dojrzewania wędlin. Zaprojektowane w taki sposób, aby umożliwić wygodne wieszanie całych pętek lub par kiełbas. Możesz je wykorzystać na dwa sposoby:
- uchwyty zaczepowe ustawione w górę - w tym układzie z łatwością powiesisz pętka kiełbas bez używania dodatkowych haków "S".
- uchwyty zaczepowe ustawione w dół - jeśli w ten sposób wsuniesz półkę, pary kiełbas zawiesisz wygodnie w "zagłębieniu" uchwytów.
Półka zajmuje połowę głębokości szafy DX1000, a więc na tej samej wysokości możesz zastosować max. 2 półki. Dojrzewanie wędlin pozwala osiągać doskonały, szlachetny smak wyrobów mięsnych. Z wykorzystaniem szaf do sezonowania DRY AGER, a w nich opatentowanych półek, proces ten będzie prosty i wygodny.