Ernest JagodzińskiBeefer w Dzikiej Kuchni Jakuba Wolskiego

Beefer na Eurogastro 2018

Targi gastronomiczne Eurogastro w Warszawie były okazją do bliższego poznania grilli gazowych Beefer, i to za sprawą wyśmienitego Szefa Kuchni, Ernesta Jagodzińskiego. Goście stoiska mogli skosztować wyjątkowe burgery, sezonowane steki, czy smakowite desery Crème brûlée. Wszystkie dania, przygotowane ręką Mistrza, powstały z użyciem grilla gastronomicznego Beefer. Tajemnica tego urządzenia tkwi w ekstremalnie wysokiej temperaturze 800 stopni C, jaką osiągamy na najwyższym poziomie grillowania.

Wynik beefowania

Założyciel i zarazem Szef Kuchni poznańskiej restauracji Autentyk, testował możliwości nowego grilla, sprawdzając jego innowacyjność i funkcjonalność. Po wielu próbach i przyrządzeniu szerokiej gamy dań i przekąsek, Ernest Jagodziński docenił szybkość działania Beefera, jego prostotę i walory kulinarne, płynące z osiągania aż tak wysokiej temperatury. Odwiedzający goście zgodnie podkreślali doskonały smak „beefowanych” potraw.

Potrawy Eurogastro