Gotowanie w niskich temperaturach (sous vide) to metoda znana z najlepszych restauracji, nadająca potrawom szczególny smak i delikatność. Rosnąca popularność tej technologii sprawiła, że coraz chętniej korzystamy z niej w domowej kuchni. Aby osiągać doskonałe rezultaty kulinarne, wystarczy być w posiadaniu dwóch urządzeń: pakowarki próżniowej i cyrkulatora sous vide.
Wstępne gotowanie potraw przeznaczonych na grilla metodą sous vide gwarantuje doskonałe efekty, nawet dla trudniejszych w przygotowaniu produktów (np. steków). Wystarczy szybka obróbka termiczna, aby uzyskać świetny rezultat i zaskoczyć swoich gości niebanalnym smakiem.
Urządzenia i akcesoria do gotowania sous vide
-
Sous Vide Cyrkulator LX.20
675,00 zł z Vat -
Wanna sous vide z pokrywą
209,00 zł z Vat -
Zestaw Sous Vide
1942,39 zł z Vat -
Zestaw Sous Vide VIP
3028,04 zł z Vat