Worki A-vac to domowy sposób na sezonowanie wołowiny tradycyjną metodą na sucho. Jest to możliwe dzięki specjalnej, membranowej budowie worków, które należy zamknąć próżniowo, aby proces dojrzewania mógł postępować prawidłowo.
Jak możemy sami sezonować wołowinę we własnej lodówce?
Z workami A-vac jest to możliwe. Wystarczy zamknąć w nich mięso przy użyciu pakowarki próżniowej i w takiej postaci przechowywać w lodówce, w temperaturze ok. 3°C przez okres 3-4 tygodni.
Wraz z woreczkami otrzymasz szczegółową instrukcję postępowania.
Do wyboru różne wielkości worków A-vac. Zwróć uwagę na szerokość worka, nie może być większa aniżeli listwa zgrzewająca w Twojej pakowarce próżniowej.
Worki do dojrzewania wołowiny A-vac
-
Worki 300 x 600 mm do sezonowania (1,5 – 4 kg)
95,00 zł z Vat -
Worki 250 x 550 do sezonowania (2 – 5 kg)
85,50 zł z Vat -
Worki do sezonowania MIX
61,50 zł z Vat -
Worki 250 x 400 do sezonowania (1,5 – 4 kg)
74,90 zł z Vat -
Worki 400 x 700 do sezonowania wołowiny
119,60 zł z Vat
Pakowarki próżniowe
-
Pakowarka próżniowa LAVA V300 Premium
2365,00 zł z Vat